Tilbake i rallyløypa med ny bil
Etter noen måneder ute av rallyverden, finner vi nå Marius Aasen på startlisten til NM-runden, Rally Hedemarken. Aasens comeback skjer med ny bil i den gjeveste klassen i Norge.

– Dette er noe min sponsor og jeg har jobbet med lenge og det er nesten uvirkelig for meg at jeg er tilbake i rallyløypa i en Ford Fiesta R5, sier Marius Aasen.

Samme bil som han kjørte med i VM i fjor
Under fjorårets sesong kjørte Aasen syv VM-løp med lik bil som han nå har fått til Norge.

– Selv om det er nesten ett år siden jeg satt i en slik bil sist, føltes det som om det var i går under min første test med bilen. Det er en fantastisk bil med enorme krefter, forteller Aasen stolt.

Kjører også VM-runden Wales om noen uker
Når Aasen først er tilbake, er det ikke bare i rally-NM. Aasen og tidligere kartleser Veronica Engan skal også kjøre det britiske løpet Rally Wales i verdensmesterskapet i rally.

– Vi har noen spennende uker foran oss. Mens jeg har jobbet med dette, har Veronica deltatt i en rekke internasjonale løp, så jeg føler vi stiller sterkt. Jeg er så takknemlig for denne muligheten jeg nå har fått, og jeg gleder meg veldig til å stå på startstreken med tusen sommerfugler i magen, avslutter Marius Aasen.
Rally Hedemarken finner sted på Hamar og starter lørdag den 23. september med 11 fartsetapper.

Bildetekst: Marius Aasen og Veronica Engan i aksjon under Rally Finland 2016. Foto: Andre Lavadinho. 

 
 
                    

C o p y r i g h t @ w w w. P H S - d a t a. n o