Fullførte årets hardeste løp
Den norske Omera Lube1 duoen, Marius Aasen og Veronica Engan sto på og kjempet seg til mål i Rally Sardinia denne helgen etter å ha først ha brutt løpet, da en lekkasje i girkassen oppsto lørdag. De fikk til slutt en fin syvendeplass i WRC2 i deres tredje VM-runde for sesongen.
Ny VM-runde venter
Den norske duoen, Marius Aasen og Veronica Engan er klare for deres tredje premieløp for sesongen, Rally Sardinia i Italia denne helgen. - Jeg har aldri kjørt dette løpet før, så det kommer til å bli en interessant og vanskelig helg, sier Marius Aasen.
Aasen nummer tre i første grusløp i WRC2
Marius Aasen tok i dag sin første pallplass i WRC 2 i VM-runden, Rally Portugal. Etter en sterk avslutning på røffe veier sikret han seg tredjeplassen i sitt første grusløp i WRC 2 og ble også tredje beste nordmann (nr. 12), bak Andreas Mikkelsen (nr. 2) og Mads Østberg (nr. 7) på totallisten.
Aasen gleder seg til første grusrally i Fiesta R5
Nye utfordringer venter den norske duoen, Marius Aasen og kartleser Veronica Engan, som denne helgen deltar i den 50. utgaven av Rally de Portugal med en Fiesta R5 for første gang. Som en del av fjorårets premie i DDFT-cupen, er de klare for runde to av deres VM-sesong.
Presterte i Rally Sverige
De regjerende Drive DMACK Fiesta Trophy-mestrene, Marius Aasen og Veronica Engan kjørte sitt første premieløp i WRC 2-klassen under VM-runden, Rally Sverige. I ny bil og nytt team gikk det fort på skogen forrige helg.
Getting ready for 2016
After a fantastic season of 2015 with victory in DDFT and the Norwegian Championship, Omera World Rally Team driver Marius Aasen and co-driver Veronica Engan are set for a full seven-round WRC 2 competition in 2016 - using a M-Sport Drive DMACK Ford Fiesta R5.
Seier i DDFT!
Aasen: – Er så vanskelig for meg å forstå. I hele år har Marius Aasen og kartleser Veronica Engan kjempet om å vinne den gjeveste prisen i Drive Dmack Fiesta Trophy – en full sesong i mesterskapet, WRC 2 i 2016. I dag vant de serien og stakk av med seieren i Rally Spania.
Norgesmester!
Rallysjåfør Marius Aasen kunne endelig slippe jubelen løs da han lørdag ble norgesmester i klassen for forhjulsdrevne biler i rally. - Det var en deilig følelse å krysse målstreken, sier Marius Aasen.
Skal sikre NM-gullet
I morgen er det klart for årets siste runde i Norgesmester-skapet i rally, Rally Hedemarken. Marius Aasen har ledet mesterskapet for 2WD i hele år, og har ingen planer om å gi fra seg gullet.
Vant testløp før Rally Tyskland
Sist helg kjørte Marius Aasen og hans kartleser Veronica Engan inn til klasseseier i asfaltrallyet, Rally Van Staden i Belgia. Nå er de klare for det neste løpet i Drive Dmack Fiesta Throphy, ADAC Rally Tyskland.
Topplassering i Finland
Rallysjåfør Marius Aasen og kartleser Veronica Engan kjørte i dag inn til en andreplass i cupen for unge sjåfører, Drive DMACK under VM-løpet, Rally Finland. Duoen kjempet lenge om seieren, men en punktering satte de ut av spill.
Seier i Polen!
En drøm gikk i oppfyllelse for den unge rallysjåføren, Marius Aasen, da han stakk av med seieren i den andre runden av Drive DMACK Fiesta Trophy. Førsteplassen i VM-cupen er karrierebeste-resultat for Aasen, og han leder nå mesterskapet med to poeng.
Klar for raske veier i Polen
Andre runde av Drive DMACK Fiesta Trophy 2015 blir denne helgen kjørt under VM-løpet, Lotos 72 Rally Polen. Det norske teamet, Marius Aasen og hans kartleser Veronica Engan, som tok andreplassen i åpningsrunden av cupen i Portugal, håper på et like godt resultat denne helgen.
Leder fortsatt rally-NM etter brutt løp
I helgen stilte NM-lederen for tohjulsdrevene biler, Marius Aasen og kartleser Veronica Engan til start i Aurskog-Høland Rally. Etter den andre fartsprøven, måtte de bryte da bilen ikke lenger ville gå fremover. Nå gjenstår det to NM-løp til høsten før det hele blir avgjort, og duoen leder klassen med 11 poeng.
Verdifull andreplass
Rallysjåfør Marius Aasen og kartleser Veronica Engan leverte fantastisk kjøring i Rally De Portugal, og sikret seg andreplass i den første runden av Drive DMACK Fiesta Trophy.
Kjører Rally Portugal
I dag er det sesongstart for VM-cupen Drive DMACK Fiesta Trophy 2015. Åpningsløpet er Vodafone Rally de Portugal, og på startlisten finner vi det norske teamet Marius Aasen (23) og Veronica Engan (30).
Aasen: - Det snur fort i rally!
En snurring på den tredje siste prøven av Rally Sørland holdt på å sette Marius Aasen og kartleser Veronica Engan ut av spill. Til tross for dette kom duoen seg til mål og styrket NM-ledelsen ytterligere.
Klar for VM-cup
Rallysjåfør Marius Aasen med kartleser Veronica Engan skal i år kjøre full sesong I Drive Dmack Fiesta Trophy, en cup som inngår i fem VM-rally. - Jeg er veldig glad for at vi har fått plass i cupen og at mine gode sponsorer gjør dette mulig for oss, sier en veldig fornøyd Marius Aasen.
Styrket NM-ledelsen
Vintersesongen 2015 er over for rally-NM, og etter tre kjørte løp leder Marius Aasen NM-klassen for tohjulsdrevne biler. Under helgens Numedalsrally, sikret han nok en topplassering, og leder nå med 22 poeng.
Vil til topps igjen
Marius Aasen og Veronica Engan stiller denne helgen til start i vinterens siste NM-runde i rally, Numedalsrally. - Vi har hatt en fantastisk vinter-sesong så langt, og jeg gleder meg til start, sier Marius Aasen,
Sikret ny NM-seier
Marius Aasen leder NM-klassen for tohjulstrekkerne etter å ha kjørt inn til sesongens tredje strake seier under Rally Finnskog. Aasens kartleser, regjerende norgesmester Veronica Engan, leder også NM for kartlesere.
Jakter ny seier
Det er klart for ny NM-runde i rally og til helgen stiller Marius Aasen og kartleser Veronica Engan til start i Rally Finnskog. – I januar gikk alt etter planen, og vi fikk med oss to av to mulige seiere. Nå gleder vi oss til nytt løp, sier Marius Aasen.
Topp-plassering
Lørdagens sprintrally på Hadeland førte til nok en seier i 2WD for Marius Aasen og kartleser Veronica Engan. Duoen ledet klassen fra start til mål og ble nr. 10 totalt i et sterkt startfelt.
– En utrolig god følelse
Marius Aasen og Veronica Engan klatret helt til topps i Sigdalsrally, da de sikret seier i NM-klassen for forhjulsdrevne biler.
Ser frem til sesongstart
Marius Aasen er revansjesugen på gull etter en litt uheldig sesong i 2014. Med seg på laget har 23-åringen fjorårets norgesmester i kartlesing, Veronica Engan.
Satser mot VM også i 2015
Marius Aasen (22) har de to siste årene kjørt JWRC og Drive DMACK-cup i VM. I 2015 skal Aasen med Norgesmesteren, Veronica Engan tilbake i kartleserstolen, fortsette satsningen i utlandet.
Unlucky at the last rally in Norway
The Norwegian Omera Lube1 driver Marius Aasen were on a good clean run at the last round of the Norwegian Rally Championship at Telemark when he had to retire with a steering problem.
Siste NM-runde står for tur
Det er klart for årets siste NM-runde i rally og på startstreken står Marius Aasen (22) og kartleser Marlene Engan (26). – Vi gleder oss til å kjøre Rally Telemark som klubben vår NAF Motorsport Asker og Bærum arrangerer, sier rallysjåfør Marius Aasen.
Pallplass for Aasen
Rallysjåfør Marius Aasen fra Hønefoss ble nummer to i klassen for tohjulsdrevne biler under denne helgens Rally Hedemarken. En snurring i et fullfart veidele ødela hans mål om seier.
Tent på ny seier!
Under helgens NM-runde i rally på Hedmarken kjører Marius Aasen (22) og Marlene Engan (26) for ny seier. – Vi har hatt to gode tester før løpet på grus og ting stemmer veldig bra nå, sier rallysjåfør Marius Aasen.
Seier i Rally Sokndal for Aasen
I helgen stakk Marius Aasen og kartleser Marlene Engan av med seieren for tohjulstrekkede bilder i asfalt-løpet rally Sokndal. I tillegg fikk de en imponerende andreplass totalt.
Klar for asfalt
Til helgen skal rallysjåfør Marius Aasen (22) kjøre asfalt-løpet Rally Sokndal i Norge, istedenfor VM-runden i Tyskland samme helg. – Planene ble fort forandret da bilen stoppet på siste prøven i Finland for to uker siden. Nå ser vi fremover og jeg gleder meg til å kjøre asfalt igjen, sier Marius Aasen.
Kjører for topp-plassering i Finland
Førstkommende helg vil rallysjåfør Marius Aasen (22) kjempe om en pallplass i Drive DMACK Fiesta Trophy (DDFT) i Rally Finland. Nå har han lagt all uflaksen fra forrige løp bak seg.
Aasen med høy fart i Polen
Rallysjåfør Marius Aasen viste sterk utvikling i VM-runden Rally Polen sist helg. Lenge kjempet han om pallplassering i Drive DMACK Fiesta Throphy (DDFT), men under løpets tredje dag ble han tvunget til å bryte da en annen rallybil sto midt i hans kjørebane. Aasen fortsatte under superrally-reglene, og avsluttet rallyet med strekkeseier.
Tilbake i NM
Til helgen er det klart for NM-runden, Aurskog-Høland rally og til start stiller Marius Aasen og kartleser Marlene Engan sterkt i 2WD-klassen. – Det er en glede å stille til start igjen, og jeg gleder meg til å ta fatt på prøvene, sier Marius Aasen.
Aasen ute med tekniske problemer
I helgen skulle Marius Aasen med kartleser Marlene Engan vært på Sørlandet for å kjøre åpningsløpet av sommersesongen i rally-NM. Dessverre har en teknisk feil på den nye bilen satt en stopper for det, og teamet har siden i vinter jobbet med å finne feilen.
Både oppturer og nedturer i Portugal
Marius Aasen og hans kartleser Marlene Engan satte standarden i Drive DMACK Fiesta Trophy, da VM-runden Rally de Portugal ble sparket i gang forrige helg. Etter tre kjørte fartsetapper ledet duoen og var i godt driv før bilens styring knakk. De fullførte løpet under superrally-reglene, og endte til slutt på 7. plass i cupen.
Klar for rally-VM i Portugal
Om to dager er det klart for rally-VM i Portugal, med rallysjåfør Marius Aasen og kartleser Marlene Engan på startlisten. For bare to uker siden ble det klart at de skal delta i Drive DMACK Fiesta Trophy, en cup som følger verdensmesterskapet i rally.
Aasen: - Vi er raskest når bilen går!
Fredag 21. februar startet todagers løpet Rally Finnskog hvor Marius Aasen og Marlene Engan tok kommandoen fra første meter i 2WD-klassen. Etter to prøver i mørket ledet de med over 24 sekunder. – Dessverre stoppet bilen på vei ned til service, og vi har fortsatt ikke funnet ut hva feilen er. Utrolig skuffende, sier Marius Aasen.
Mistet NM-seieren da girspaken knakk
Lørdag 25. januar stilte Marius Aasen og Marlene Engan til start i den andre NM-runden på Gol, Mountain Rally med leid bil. Tilbake i rally allerede to uker etter uhellet, ledet de NM-klassen for tohjulstrekkere helt frem siste prøve. – Midt på et parti der det går som raskest, knakk girspaken og vi fikk store problemer med å komme oss i mål. Vi hadde heldigvis en god ledelse, så det ble til slutt andreplass, sier Marius Aasen.
Tilbake i rally-NM
Lørdag 25. januar stiller rallysjåfør Marius Aasen og kartleser Marlene Engan til start i den andre NM-runden på Gol, Mountain Rally med leid bil. – Bilen vi skal kjøre er av samme type bil som vi har kjørt med tidligere, en Ford Fiesta R2. Det er en store glede og kunne si i dag at vi kommer til Gol, sier Marius Aasen.
Knallåpning endte i elven!
Marius Aasen og Marlene Engan ledet årets første NM-runde, Sigdalsrally med god margin i sin klasse, før de på nest siste fartsetappe hadde maks uflaks og totalskadet bilen. Rallybilen beviste sin enorme sikkerhet, og begge kom uskadet fra hendelsen. Nå jobbes det hardt for å finne en løsning på videre satsning.
Kjører for seier i sesongåpningen
Etter to gode tester før årets første NM-løp er Marius Aasen klar for å gi gass i Sigdalsrally førstkommende lørdag. Den gode avslutningen i Junior WRC i fjor høst har gitt Aasen en god følelse, og i Sigdalsrally skal det kjempes om seier.
Oppløftende avslutning i Junior WRC
Denne helgen avsluttet Marius Aasen og kartleser Marlene Engan sesongen 2013 med karrierebeste resultat i den siste VM-runden for juniorene, Rally Spania. Med en andreplass i Junior VM, og en sterk 19. plass totalt i løpet, er de strålende fornøyde med helgens løp.
Årsbeste i VM Rally France
Helgen 3. – 5. oktober kjørte Marius Aasen og kartleser Marlene Engan inn til fjerdeplass i årets andre asfaltrally i Junior WRC, Rally de France Alsace. Gjennom helgen har de hatt god progresjon, og avsluttet det hele med etappeseier på den siste ordentlige etappen på 20 kilometer.
Soleklar seier i NM-finalen
Marius Aasen hadde et mål for årets siste NM-runde i rally, og det var å vinne den siste duellen i klassen for tohjulstrekkere. Dette klarte han med god margin, og sammen med kartleser Marlene Engan kjørte han inn til seier i Rally Hedemarken.
NM avgjøres på Hamar
Førstkommende helg er det klart for årets siste løp i norgesmesterskapet i rally, Rally Hedemarken. Det er duket for duell og en hard kamp om gullet mellom Marius Aasen (21) og Anders Kjær (27) i klassen for tohjulsdrevne biler.
Klasseseier i Rally Telemark
I går kjørte Marius Aasen og kartleser Marlene Engan inn til høstens første seier i klassen for tohjulsdrevne biler i NM-runden Rally Telemark. Det ble også en fjerdeplass totalt på duoen, som så vidt kom seg over målstreken. - Det var en hard fight om førsteplassen hele dagen og på den siste prøven punkterte vi og samtidig ødela hjullageret bak. Allikevel holdt det inn til seier, forteller en veldig glad Marius Aasen (21).
Lærerike mil i Tyskland
Forrige helg kjørte Marius Aasen og Marlene Engan den fjerde runden i Junior VM, ADAC Rally Deutschland. Etter to dager lå de an til en flott tredjeplass, og duoen viste høy fart på asfalt allerede tidlig i løpet. Nå er det kun få dager igjen til den nest siste NM-runden på grus, Rally Telemark. – Det er ikke noe problem å omstille meg til grus igjen. Rally Telemark er et raskt og kult løp som jeg gleder meg veldig til å kjøre, sier Marius Aasen.
Rett fra Sokndal til Junior VM
I går kjørte Marius Aasen og Marlene Engan inn til klasseseier og en sterk andreplass totalt i asfaltløpet, Rally Sokndal. De ble kun slått av Svein Frustøl i en WRC-bil, og fikk god trening før Rally Tyskland som starter allerede til torsdag. – Veiene i Sokndal var veldig fine og det var moro å kjøre på asfalt igjen med rallybil, sier Marius Aasen.
Lærerik helg i Finland
I helgen kjørte Marius Aasen og Marlene Engan inn til en femte plass i årets tredje løp i Junior World Rally Championship i Rally Finland. – Det har vært et tøft rally, og selv om vi har hatt noen problemer, er vi fornøyde med å ha gjennomført løpet, sier Marius Aasen (21).
Klar for nye utfordringer i Finland
Etter en liten pause i Junior World Rally Championship er Marius Aasen og Marlene Engan klare for sesongens store høydepunkt, Neste Oil Rally Finland, som også er årets tredje løp i Junior WRC.
Ett tiendel avgjorde
Det ble en real fight fra første meter i Aurskog Høland rally i NM-klassen for tohjulsdrevene biler. Marius Aasen (21) la seg tidlig på et høyt tempo, men måtte se seg slått med en tiendedel opp til 2. plass i klassen da den siste prøven var over. - Vi ser at vi klarer å holde et bra tempo på så korte prøver som vi har kjørt i helgen, og er veldig fornøyde med vår egen innsats, sier Marius Aasen.
Tøft i Hellas
I helgen var Marius Aasen (21) og Marlene Engan (25) i Hellas for å kjøre den andre runden i Junior World Rally Championship, Acropolis Rally. Løpet startet bra for duoen og etter første dag av løpet lå de på en 2. plass blant juniorene. Dessverre skulle en notefeil på SS3 og en støtdemper inn i motorrommet på SS4 ødelegge årets andre Junior VM-runde.
Kjempet seg til mål
I helgen kjørte Marius Aasen og kartleser Marlene Engan den fjerde NM-runden i rally, Rally Sørland, et løp som gikk over to dager. Til start stilte de med en Ford Fiesta R2 som nylig hadde ankommet Norge, men dessverre skulle problemene komme allerede på første prøve fredag kveld.
Rally-NM i ny bil
Førstkommende helg stiller Junior WRC-sjåføren Marius Aasen og kartleser Marlene Engan til start i årets første NM-runde på grus, Rally Sørland. Med seg til det glade Sørland har de også en ny rallybil, en Ford Fiesta R2 som er lik den bilen de kjører med i Junior WRC. - Jeg vil takke vår sponsor Solør Bioenergi gruppen som gjør dette mulig for oss, sier Marius Aasen.
Junior WRC startet med etappeseier
Marius Aasen og Marlene Engan åpnet Rally de Portugal med årets første etappeseier i Junior WRC, men dessverre skulle flere problemer oppstå allerede tidlig i løpet for duoen. – Jeg er veldig fornøyd med at vi til slutt klarte å fullføre løpet på en 6. plass i vår debut i JWRC og med ny bil. Selv med problemer har vi fått med oss mye erfaring og mange mil i kroppen, sier 21-åringen Marius Aasen.
Debuterer i Junior-VM
Marius Aasen og kartleser Marlene Engan er klare for årets første løp i Junior WRC, Rally Portugal. Etter en vellykket test torsdag morgen føler de seg klare til start. – Det er andre gangen jeg satt i en R2 i dag, og jeg starter virkelig å få en god følelse med bilen, sier 21-åringen Marius Aasen.
Deltar i Junior WRC 2013
Etter hard jobbing i vinter er det endelig klart at Marius Aasen og kartleser Marlene Engan stiller til start som eneste norske team i Junior World Rally Championship 2013. – Jeg er veldig glad nå. Dette er et stort steg i min rallykarriere og jeg gleder meg veldig til det første løpet som er allerede om fire uker, sier 21-åringen Marius Aasen.
Ny klasseseier
I går gikk Numedalsrally, årets tredje NM-runde i rally av stabelen og etter syv kjørte etapper kunne rallyfører Marius Aasen og kartleser Marlene Engan ta med seg nok en klasseseier hjem.
Ser frem til favorittløpet
Marius Aasen og Marlene Engan stiller denne helgen til start i vinterens siste NM-runde i rally, Numedalsrally. – Det er et løp jeg har sett frem til lenge, og vi skal virkelig gasse fra første meter, sier 21-åringen Marius Aasen.
Trøblete helg for Aasen
Denne helgen stilte Marius Aasen og kartleser Marlene Engan til start i NM-runden på Kongsvinger, Rally Finnskog, med friskt mot. Dessverre ble ikke løpet helt slik de ønsket, men det holdt til en 1. plass i deres klasse.
Ser virkelig frem til Rally Finnskog
Det er igjen klart for ny NM-runde i rally og til helgen stiller Marius Aasen og kartleser Marlene Engan til start i Rally Finnskog. Det er et sterkt startfelt denne gangen, med litt over 100 biler til start.
Dekkvalg kostet viktige sekunder
I går kjørte Marius Aasen og Marlene Engan inn til ny klasseseier, 3. plass i NM-klassen for biler med framhjulstrekk (2WD) og en 6. plass totalt i årets første NM-runde på Hadeland.
Klar for kampen om NM-tittelen
Til lørdag stiller Marius Aasen og kartleser Marlene Engan til start i årets første runde i Norgesmesterskapet i rally, Rally Hadeland. Til sammen skal det kjøres syv NM-runder i 2013, og skal det bli NM-gull på Aasen må det gasses fra første meter.
Motiverende sesongåpning
Denne helgen kjørte Marius Aasen og Marlene Engan inn til ny klasseseier og en sjette plass totalt i årets første løp, Sigdalsrally. Løpet ga god følelse før neste helgs norgesmesterskap i rally på Hadeland.
Sesongåpner i Sigdalsrally
Det er nytt år og nye muligheter for Hønefossgutten Marius Aasen og kartleser Marlene Engan. 2013 blir et krevende år for de begge med frisk satsing på både norgesmesterskap og Junior verdensmesterskap i rally. - Faller de siste brikkene på plass, blir det full satsing på begge deler, sier Marius Aasen stolt.
Oslo Motor Show
Helgen 26-28. oktober ble det årlige Oslo Motor Show arrangert, og for tredje år på rad ble det rigget opp tribuner og en rallybane på baksiden av Norges Varemesse på Lillestrøm. Til start i minisprintrallyet som gikk over tre dager stilte Marius Aasen (20) med sin Ford Fiesta ST.
Tredje strake seier
Denne helgen sikret Marius Aasen og kartleser Marlene Engan seg deres tredje strake seier i deres Ford Fiesta ST i den siste SM-runden i Sverige, Kolsvarrundan.
Venter tøff konkurranse i Sverige
I morgen starter den siste SM-runden i Sverige, Kolsvarundan, og på startlisten finner vi norske Marius Aasen og kartleser Marlene Engan. Med to seire på rad i det norske mesterskapet, er han klar for å gi svenskene en skikkelig fight.
Avsluttet NM med glans og ny seier
20-åringen Marius Aasen og hans kartleser Marlene Engan var strålende fornøyde med lørdagens innsats. De kunne innkassere ny seier i klassen, og en 5. plass totalt med deres Ford Fiesta ST 2006-modell.
Tent på ny seier
Til helgen er det klart for årets siste NM-runde i rally, Rally Hedemarken, og med seier i klassen sist løp og 9. plass totalt i baklomma – er Aasen klar for å gi gass.
Tilbake i rally NM med seier
I går stilte Hønefoss-gutten Marius Aasen og Marlene Engan til start i årets nest siste NM-runde, Rally Telemark på Notodden. Til start stilte de også med en Ford Fiesta ST, som de kun hadde eid i en uke.
Deltar i løp for nullutslippsbiler
I dag 14. juni går startskuddet for årets Zero Rally for utslippsfrie biler, og for andre gang på rad stiller Marius Aasen og samboer Marlene Engan til start for NAF. - Jeg mener Zero Rally er en morsom og fartsfylt måte å vise frem de flotte utslippsfrie bilene på, og det er virkelig fremtiden, sier 20-åringen Marius Aasen.
Uventet stopp for Aasen
I helgen skulle egentlig Marius Aasen og kartleser Marlene Engan stilt til start i NM-runden, Aurskog Høland rally. Slik blir det dessverre ikke for duoen da en samarbeidspartner har trukket seg fra avtalen og satt en uventet bråstopp.
Håndplukket til Junior Team Norway
Denne uken lanserte Norges Bilsportforbund «Junior Team Norway», en satsing på morgendagens mestere i motorsport. Marius Aasen fra NAF Motorsport Asker og Bærum er en av ti bilsportsutøvere som er plukket ut på bakgrunn av oppnådde resultater, holdninger og adferd.
Stor progresjon i Rally Sørland
Denne helgen har Marius Aasen og hans kartleser Marlene Engan deltatt i årets første NM-runde på grus, Rally Sørland. Den ferske duoen er strålende fornøyd med helgens innsats, og kjørte helt etter planen.
Ser frem mot sommersesongen
I dag drar Marius Aasen og teamet til Mandal, hvor årets første sommerløp, Rally Sørland finner sted. Nytt for sommeren er kartleser og samboer Marlene Engan. – Jeg ser frem til de raske veiene på Sørlandet og gleder meg til å ha med Marlene i høyrestolen, sier rallysjåfør Marius Aasen.
Trekker seg fra Portugal
Denne helgen skulle Marius Aasen og Veronica Engan dratt til Portugal for å delta i sin andre VM-runde så langt i sesongen. Etter mange uker med intens jobbing, måtte de dessverre kaste inn håndkle. – Det er veldig kjedelig og så klart jeg er skuffet, men vi hadde ikke noe annet valg, sier Marius Aasen.
Vintersesongen over
Denne helgen skulle Marius Aasen og Veronica Engan kjempet om pallplass i årets siste NM-runde i rally på snø. Bare en dag før avreise til Rødberg, fikk de den triste beskjeden om at Numedalsrally var avlyst.
Bråstopp i Sverige
Med nye dempere til dag to i Rally Sweden åpnet Marius Aasen og Veronica Engan med sterke tider i SWRC med kun få sekunder opp til lederen. Etter service skulle det laddes mer, men da duoen kom for fullt i 167 km/t mistet de bremsene og raste rett inn i en steinvegg.
- Det har vært en vanskelig dag!
Marius Aasen og Veronica Engan startet friskt på Rally Swedens første ordentlige prøve, men allerede på SS 3 var de av veien og Aasen var nødt til å løpe over 2 kilometer for å hente folk.
Konkurransen er høy
Torsdag 9. februar debuterer Marius Aasen (20) og Veronica Engan (27) sammen for første i en VM-runde. Det er 20-åringens andre VM-runde i karrieren og hans første gang i en Super 2000 bil.
Et lærerikt løp
Denne helgen sto Rally Finnskog for tur for Marius Aasen og Veronica Engan. Selv med mange uforutsette ting før løpet, og tre punkteringer under rallyet er de fornøyde med gjennomføringen.
En uke igjen
Det skjer mye om dagen for Marius Aasen og Veronica Engan. Om to dager stiller de til start i Rally Finnskog der konkurransenivået er litt høyere enn vanlig. For på startlisten finner man også fire andre Super 2000 biler, som er nesten identiske med Aasen og Engans Ford Fiesta S-2000.
Karrierebeste resultat
Marius Aasen og Veronica Engan kjørte denne helgen inn til en 2. plass totalt i årets andre NM-runde, Rally Elverum, kun slått av den tidligere Norgesmesteren Mads Østberg.
- Rally Elverum skal bli helt rått!
Førstkommende lørdag stiller Marius Aasen og kartleser Veronica Engan til start i årets andre NM-runde, Rally Elverum. Etter halvkjørt løp på Gol for to uker siden, er de nå klare for fight. – Alt er i orden igjen nå, og vi gleder oss til start, sier rallysjåfør Marius Aasen.
Aasen fornøyd med årets debut
Marius Aasen og kartleser Veronica Engan åpnet knallsterkt i årets første NM-runde Mountain Rally Norway, og etter halvkjørt løp lå de som tre totalt. Dessverre måtte de kaste inn håndkle på SS 4 da vannpumpa røk.
Klar for knalltøff konkurranse
Det er klart for sesong debut for Marius Aasen og kartleser Veronica Engan når de inntar årets første NM-runde i rally, Mountain Rally Norway denne helgen.
Fiestaen er helt rå!
I to dager har Marius Aasen og kartleser Veronica Engan testet på raske, flotte rallyveier med deres Ford Fiesta S-2000. Det er første gang duoen sitter sammen i bilen, og de har nå lagt bak seg over 20 mil med fart.
Ny rallysesong
19-åringen avslutter året 2011 på en litt anderledes måte enn de fleste, han har nylig blitt kåret til Årets idrettsnavn i hjemkommunen Ringerike. - Det er veldig moro, det er en pris jeg er stolt av, sier Marius Aasen.
Aasen ser fremover
Denne uken dro Marius Aasen til Melk i Østerrike for å kjempe om en plass blant de 18 som skal delta i FIA Institute Young Driver Excellence Academy 2012.
Tøff konkurranse i vente
Marius Aasen er en av 30 unge førere fra hele verden som er valgt ut til å konkurrere om en plass i FIA Institute Young Driver Excellence Academy 2012.
Aasen med ny kartleser
19-åringen Marius Aasen har innledet et samarbeid med sølvvinner for kartlesere i NM, Veronica Engan. Allerede neste uke reiser de til VM-runden i Spania for å delta i gjennomkjøringen til løpet.
Aasen overtar Østbergs vinnerbil
Marius Aasen har lenge drømt om å kjøre en S-2000 rally bil i 2012. Etter mye arbeid i høst er endelig bilen på plass – en Ford Fiesta S-2000, men fortsatt gjenstår pengene for å få kjøre det han ønsker.
Marius Aasen vant Subaru cup
Etter en litt treg start i Rally Hedemarken for Marius Aasen og kartleser Tom Andre Haldammen, var det to glade gutter som kjørte inn til seier i Subaru cup og en femte plass totalt i den siste NM-runden i rally.
Aasen tror på seier i Subaru Cup
Marius Aasen og kartleser Tom Andre Haldammen er klare for årets siste NM-runde i rally på Hedemarken førstkommende lørdag. Løpet inngår også i Subaru cup, der duoen ligger an til totalseier.
Oppkjøring mot Rally Hedmarken
I dag var Marius Aasen og teamet i Bingen og hadde en etterlengtet test. For anledningen var Veronica Engan med som kartleser, noe som var veldig morsomt og lærerikt.
Marius Aasen satser høyt
19-åringen Marius Aasen fra Hønefoss er nå ferdig på videregående skole, og fra høsten er det rally som blir hans hverdag. De to siste årene har han kjørt en Subaru Impreza i firehjulstrekker klassen, og nå ønsker han å gå et skritt videre.
Zero Rally 2011, en ny og spennende utfordring for Marius Aasen.
Marius kunne ikke avgjøre om han stilte til start før han fikk vite om det ble muntlig eksamen eller ikke, og klokken 0930 tirsdag ble det klart at Marius stilte til start og er klar for å konkurere mot blandt annet Mads Østberg, Andreas Mikkelsen, Henning Solberg og Eldar Vågan.
Krevende Aurskog-Høland rally for Marius Aasen
Helgens femte NM runde i rally skulle vise seg og bli et krevende løp for Marius Aasen og kartleser Tom Andre Haldammen.
Marius Aasen ser frem til Aurskog-Høland rally
Marius Aasen og kartleser Tom Andre Haldammen er klare for årets femte NM-runde i rally på Aurskog-Høland.
Gjesteopptreden endte med pallplass
Torsdag kveld fikk Marius Aasen en telefon fra Pål Iversen, og han lurte på om han ville stille opp i den første NM runden i crosskart. Selvfølgelig takket Marius ja til dette, og det skulle vise seg at Marius skulle holde et høyt tempo fra start.
Klar for sommersesongen
Etter en alt for lang pause fra rallykjøring braker det endelig i gang igjen i Mandal til helgen. På mandag hadde vi også en liten test, kun for å få kjørt noen mil med bilen og kjenne at ting fungerer som det skal - noe det også gjorde!
Karrierebeste av unge Aasen
I helgen kjørte Marius Aasen og kartleser Tom Andre Haldammen inn til en glimrende 3. plass totalt og 2. plass i klasse N4, kun slått av Mads Østberg, under KNA Rally Finnskog. Bedre avslutning på vintersesongen får man ikke, og noe dramatikk under veis var det og!
Aasen fortsetter med sterk kjøring
Marius Aasen og Kartleser Tom Andre Haldammen kjørte nok en gang inn til en 4. plass i klasse N4 og 6. plass totalt, og fikk med seg verdifulle poeng med tanke på NM – og Subaru cup sammendraget.
Knallåpning i Sigdal
Årets første NM runde i rally gikk av stabelen under Rally Sigdal i helgen. Marius Aasen og Tom Andre Haldammen var på plass med sin Subaru Impreza STi, og var veldig spente før start.
Sesongstart
En ny og krevende sesong er rett rundt hjørnet, og allerede til helgen (15. januar) skal vi til Sigdal for å kjøre årets første NM runde i rally. Vi i Marius Aasen Racing gleder oss til å ta fatt på årets rallysesong, og å fortsette der vi slapp i fjor.
Eldre nyheter kan leses her ...

 
 
                    

C o p y r i g h t @ w w w. P H S - d a t a. n o